Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Flytthjälp

Gör flytten till en minnesvärd och positiv upplevelse med vår professionella flytthjälp. Vi ser till att allt går smidigt och säkert från början till slut, så du kan fokusera på att skapa nya minnen i ditt nya hem. 

 

Få en kostnadsfri offert

Varför ska du välja oss till din nästa flytt?

Ansvar, förtroende och service

 

Det är våra ledord som genomsyra hela verksamheten. Vi vill att våra kunder ska känna ett stort förtroende när vi arbetar för de. Vi tar fullständigt ansvar när vi utför våra flyttjänster och tar hand om dina ägodelar med stor omtänksamhet och hänsyn.

Vårt mål är att du som kund alltid är 100% nöjd med våra tjänster och produkter. Vi ser alltid till att leverera service och flyttjänster av högsta kvalitet. Vi är glada över att ha Kalmars, Ölands, Växjös och Emmabodas nöjdaste kunder!

  Professionell flytthjälp

  Vi hjälper dig flytta! Vårt jobb består av så mycket mer än att bara flytta möbler och saker. En flytt innebär mer än att packa flyttkartonger och markera vilka lådor som ska till sovrum, vardagsrum eller kök. För att din flytt ska bli så lyckad som möjligt behövs planering, organisation och bra teknik. Det är här vi kommer in i bilden.

  Sam städ & flytt AB hjälper dig med alla steg i din flytt. Vi är Sveriges mest flexibla flyttfirma och sätter alltid dig som kund i centrum. Med lång erfarenhet inom branschen löser vi dina begär och önskemål oavsett hur stora, små enkla eller komplexa de är.

  Varje flytt är unik och vi anpassar våra tjänster helt efter den lösning som passar dig bäst. Kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, flyttstäd och pianoflytt är ett urval av de tjänster som vi kan hjälpa dig med.

   Vad ingår i vår flytthjälp?

   Med oss ingår ansvarsförsäkring, försäkring enligt Bohag 2010 samt transport. Flyttar du inom eller mellan Stockholm, Göteborg eller Malmö med omnejd, har du möjlighet att kostnadsfritt låna flyttlådor av oss. Om du behöver kan vi även hjälpa dig med packning av ditt kök eller av hela ditt bohag. I samband med flytten kan vi även ta hand om den återvinning du inte längre behöver.

   I Flytthjälp ingår:

   • Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.
   • Lastbilstransport från dörr till dörr.
   • Lån av flyttlådor. Vi levererar lådorna till dig i god tid före ditt flyttdatum och hämtar upp dem när de är uppackade. Utöver vanliga flyttlådor erbjuder vi även speciallådor för kristallkronor och liknande samt garderobslådor där kläderna transporteras hängande på sina galgar.
   • Lättare nedmontering av till exempel lampor, mindre hyllor, soffor och liknande.
   • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
   • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan boyta.Vi bär sedan in det på motsvarande sätt på din nya adress.

   När du väljer att boka flytthjälp utan packning ansvarar du själv att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen. 
   Vill du ha hjälp med packningen eller hyra flyttkartonger så erbjuder vi även det som en extra tjänst i flytten!

   R

   Överlägsen kunskap & kompetens

   R

   Endast miljövänliga rengöringsprodukter

   R

   Lägst priser på marknaden

   Våra Flytt tjänster

   Bohagsflytt

   Bohagsflytt behöver inte vara en stor och stressig process. Sam Städ & Flytt erbjuder professionell hjälp med bohags flytt för både privatpersoner och företag.

   Mer om Bohagsflytt

   Kontorsflytt

   Söker ni en smidig och stressfri kontorsflytt? Kontakta oss så tar vi hand om allt från planering och projektledning till packning, transport och uppackning, så att ni kan fokusera på viktigare saker.

   Mer om Kontorsflytt

   Packning

   Vi erbjuder professionell hjälp med packning för både privatpersoner och företag och ser till att allt packas in säkert och varsamt. Vi säkerställer att allt kommer fram i bra skick.

   Mer om Packning

   Packmaterial

   Vi förstår vikten av att skydda dina ägodelar under en flytt och erbjuder därför pålitliga flyttkartonger. Vårt mål är att göra hela processen enklare och säkrare.

   Mer om Packmaterial

   Lokalt i Kalmar

   Sam Städ & Flytt AB erbjuder flytthjälp till och från Kalmar med omnejd.

   Lokalt i Kalmar

   Vi är transportabla

   Vi erbjuder flytthjälp i hela Sverige, Norden och Europa. Vi hjälper dig flytta till och från en ny adress i hela landet. Om du till exempel flyttar från Linköping, Norrköping eller Västerås hjälper vi dig flytta till Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.