Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Kontakta Oss

Välkommen till vår kontaktsida! Om du har några frågor eller funderingar om våra tjänster, eller om du vill boka en tid med oss, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor.

 

Få en kostnadsfri offert
Ring: 010 185 00 25
Maila: info@samstad.se
Öppetider: Mån - Sön: 08:00 - 18:00

Kontakta Oss

3 + 13 =

F.A.Q.

Använder ni miljövänliga produkter?

Ja, vi använder endast miljövänliga produkter för att skydda våra medarbetare och kunder från allergier och skadliga kemikalier. Vi tror på att göra vår del för miljön och samtidigt leverera en hög kvalitet på våra tjänster.

Kan jag få en offert innan jag bokar en tid?

Ja, vi erbjuder gratis offert på våra tjänster. Kontakta oss för att få en offert och mer information om våra tjänster.

Vilken tid kan ni utföra städtjänsterna?

Vi erbjuder flexibla tider för våra tjänster och arbetar efter dina önskemål och schemaläggning. Kontakta oss för att boka en tid.

Behöver jag vara hemma under städtiden?

Det är helt upp till dig om du vill vara hemma under städtiden eller inte. Vi kan hantera nyckelöverlämningen på ett säkert sätt om du väljer att inte vara närvarande. Vi tar också ansvar för dina ägodelar och säkerhet i ditt hem eller kontor.

Erbjuder ni flyttförpackningar och material?

Ja, vi erbjuder flyttförpackningar och material till våra kunder. Kontakta oss för mer information och priser.

Erbjuder ni garanti på era tjänster?

Ja, vi är så säkra på kvaliteten på våra tjänster att vi erbjuder en garanti. Om du inte är helt nöjd med resultatet av vårt arbete, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att rätta till det. Vi strävar alltid efter att leverera 100% kundnöjdhet.