Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Städning

Få en ren och välstädad miljö med våra professionella städtjänster. Låt oss ta hand om din städning så du kan fokusera på det viktigaste i livet. 

 

Få en kostnadsfri offert

Varför ska du välja oss som städfirma?

Efter mer än 10 år i branschen har vi skapat ett namn för oss själva för hög kvalitet och nöjda kunder. Vi sätter alltid kundens behov och önskemål i centrum. Med vår kompletta städgaranti kan du alltid känna dig trygg och säker att välja oss som städfirma. Vi använder oss enbart av miljövänliga högkvalitativa produkter för att hjälpa till och bidra till en bättre planet.

  R

  Överlägsen kunskap & kompetens

  R

  Endast miljövänliga rengöringsprodukter

  R

  Lägst priser på marknaden

  Våra Städtjänster

  Kontorsstäd

  Vi städar alla ytor i ditt kontor med högkvalitativa redskap och miljövänliga medel. Vi är snabba på plats och erbjuder även rådgivning vid behov.

  Mer om kontorsstädning

  Storstäd

  Allt som tiden går samlar ett hus på sig massvis med damm och smuts. Vid storstädning kan du räkna med en grovstädning som innebär att hela ert hem rengörs grundligt. Låt oss ta hand om städningen medans ni kan lägga er tid och energi på annat.

  Mer om storstädning

  Hemstäd

  Vi kommer hem till dig och utför städningen av ditt hem och interiör. Vi gör arbetet utefter dina specifika behov och önskemål. Vi jobbar både med schemalagda städningar och engångsstädningar.

  Mer om hemstädning

  Flyttstäd

  Låt oss ta hand om allt arbete så du kan slappna av och njuta av din nya bostad.

  Mer om flyttstädning

  Byggstäd

  Vid renoveringar och byggprojekt finns vi på plats i slutskedet av processen när allt ska röjas upp och städas rent.

  Mer om byggstädning

  Fönsterputs

  Vi utför fönsterputs för alla typer av fönster. Vi har modern utrustning tillgänglig tillsammans med skonsamma och miljövänliga fönsterputsmedel.

  Mer om fönsterputsning

  Vad vi tänker på när vi städar eller besiktar

  R

  När vi utför städning av ditt hem, sätter vi alltid kvaliteten i fokus. I varje bostadsrum finns målade eller på annat vis behandlade ytor, som golvlister, dörrkarmar, fönsterbågar, taklister, trösklar, snickerier och liknande. Dessa ska rengöras från damm och fläckar på alla ytor och det gäller även bakom alla element, dessutom gör vi rent tak och väggar från damm och fläckar.

  R

  Sam städ ser till att rengöra garderober och annan fast inredning noggrant på alla sidor. Om garderoberna har hyllplan, trådbackar, stänger eller liknande så blir också dem noga rengjorda. 

  R

  Alla fönster i bostaden öppnas och glaset putsas in- och utvändigt samt fönsterbågarna torkas av och rengörs helt från kant till kant.

  R

  Vi torkar rent bostadens installationer såsom eluttag, telefonjack, strömbrytare, ventilationsdon, reglage och liknande från damm och fläckar.

  R

  Sam Städ tar även bort klistermärken, dekaler, spikar och liknande som har suttit i rummet samt alla klisterrester.

  R

  Vi tömmer kyl, frys och en eventuell sval på allt innehåll. Frysen frostas av och alla skåpen luftas, hyllplan och lådor tas ut och diskas om de är löstagbara. I annat fall torkas de av och rengörs med rengöringsmedel. Insidan av skåpen görs rent på samma sätt, både in- och utvändigt samt på ovansidan.

  R

  Dörrarna torkas av på alla sidor och görs rent från eventuella fläckar och damm.

  R

  Vi rengör ventilationsdon och övriga ventiler både in- och utvändigt. Här samlas ofta mycket damm och smuts.

  R

  Köket i en bostad utsätts ofta för extra mycket smuts och därför är vi särskilt noggranna där. Om köket har ett målat tak tvättar vi rent även det från smuts och fett.