Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Städning

Få en ren och välstädad miljö med våra professionella städtjänster. Låt oss ta hand om din städning så du kan fokusera på det viktigaste i livet. 

 

Få en kostnadsfri offert

Varför ska du välja oss som städfirma?

Efter mer än 10 år i branschen har vi skapat ett namn för oss själva för hög kvalitet och nöjda kunder. Vi sätter alltid kundens behov och önskemål i centrum. Med vår kompletta städgaranti kan du alltid känna dig trygg och säker att välja oss som städfirma. Vi använder oss enbart av miljövänliga högkvalitativa produkter för att hjälpa till och bidra till en bättre planet.

  R

  Överlägsen kunskap & kompetens

  R

  Endast miljövänliga rengöringsprodukter

  R

  Lägst priser på marknaden

  Våra Städtjänster

  Kontorsstäd

  Vi städar alla ytor i ditt kontor med högkvalitativa redskap och miljövänliga medel. Vi är noga i vårt arbete och lämnar enbart kontoret när alla ytor är städade. Vi är lokalt närvarande och finns alltid snabbt på plats för att utföra tjänster eller erbjuda rådgivning vid behov.

  Storstäd

  Allt som tiden går samlar ett hus på sig massvis med damm och smuts. Vid storstädning kan du räkna med en grovstädning som innebär att hela ert hem rengörs grundligt. Låt oss ta hand om städningen medans ni kan lägga er tid och energi på annat.

  Hemstäd

  Vi kommer hem till dig och utför städningen av ditt hem och interiör. Vi gör arbetet utefter dina specifika behov och önskemål. Vi jobbar både med schemalagda städningar och engångsstädningar.

  Flyttstäd

  Låt oss ta hand om allt arbete så du kan slappna av och njuta av din nya bostad.

  Byggstäd

  Vid renoveringar och byggprojekt finns vi på plats i slutskedet av processen när allt ska röjas upp och städas rent.

  Fönsterputs

  Vi utför fönsterputs för alla typer av fönster. Vi har modern utrustning tillgänglig tillsammans med skonsamma och miljövänliga fönsterputsmedel.

  Vad vi tänker på när vi städar eller besiktar

  R

  I varje bostadsrum finns målade eller på annat vis behandlade ytor: golvlister, dörrkarmar, fönsterbågar, taklister, trösklar, snickerier och liknande. Dessa ska rengöras från damm och fläckar på alla ytor, även bakom element.

  R

  Sam städ rengör garderober och annan fast inredning i bostaden noggrant på alla sidor. Har garderoberna hyllplan, trådbackar, stänger eller liknande ska dessa också rengöras noga. hyllplan, trådbaca, stänger eller liknande ska dessa också rengöras noga.

  R

  Vi gör rent tak och väggar från damm och fläckar.

  R

  Alla fönster i bostaden ska öppnas och alla glas ska putsas in- och utvändigt. Fönsterbågarna ska torkas av och rengörs helt från kant till kant.

  R

  Bostadens installationer som eluttag, telefonjack, strömbrytare, ventilationsdon, reglage och liknande torkar vi rent från damm och fläckar.

  R

  Sam städ tar bort klistermärken, dekaler, spikar och liknande som har suttit i rummet och även alla rester från dessa.

  R

  Vi tömmer kyl, frys och en eventuell sval på allt innehåll. Frysen frostas av och alla skåpen luftas. Hyllplan och lådor tas ut och diskas om de är löstagbara, annars torkas de av och rengörs med rengöringsmedel. Insidan av skåpen görs rent på samma sätt. Skåpen rengörs både in- och utvändigt samt på ovansidan.

  R

  Dörrarna torkas av på alla sidor och görs rent från eventuella fläckar. Handtagen och ovansidan på dörren samlar väldigt mycket damm och behöver rengöras grundligt.

  R

  Ventilationsdon och övriga ventiler gör vi rent både på in- och utvändigt. Här samlas ofta mycket damm och smuts.

  R

  Köket i en bostad utsätts ofta för extra mycket smuts och därför är vi särskilt ordningsamma där. Om köket har ett målat tak tvättar vi rent det från smuts och fett.