Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Om Oss

Vi på Sam Städ & Flytt AB är ett ansvarfullt och serviceinriktat företag med lång erfarenhet och kompetens inom städ- och flyttbranschen. Låt oss ta hand om din städning och flytt så att du kan koncentrera dig på det viktigaste – att flytta till din nya bostad eller arbetsplats.

FlytttjänsterStädtjänster

Vi bryr oss

Vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål, därför anpassar vi oss alltid efter just dina förväntningar.

För att säkerställa att vår personal alltid levererar en hög servicenivå utför vi regelbundna kontroller på hur personalen utför sitt jobb. 

Vi tror att det viktigaste för att uppnå kundnöjdhet är att ha en hög moral och energi bland vår personal. Så om du har några synpunkter på ett uppdrag vi utfört, tveka inte att kontakta oss så att vi kan göra det rätta för dig. På Sam Städ & Flytt AB är du som kund i fokus, du bestämmer helt hur vi arbetar.

Vi håller jämn servicenivå

Vi är angelägna om att alltid leverera en hög kvalitet på våra tjänster. Därför tar vi extra omsorg när det gäller att rekrytera och träna vår personal. Varje nyanställd får en detaljerad och personlig genomgång av det arbete som ska utföras hos just dig, vilket ger den nya kollegan stor trygghet.

Vi förstår att förändringar kan skapa oro, därför görs det första uppdraget alltid tillsammans med en erfaren kollega eller städledare. På så sätt kan vi garantera att din upplevelse av vår service inte påverkas av personalbytet. Vi informerar alltid i förtid ifall en ny kollega kommer att ta hand om ditt hem, kontor eller trapphus. På Sam Städ & Flytt AB har du som kund alltid vår fulla uppmärksamhet och omsorg

  • Vi är ett städföretag med känsla för kvalitet och service. Vi väljer våra medarbetare med stor noggrannhet och omtanke.
  • Vårt mål är att ständigt utveckla vår verksamhet, både när det kommer till våra tjänster men även med kunskaper och kompetenser.
  • Vi är stolta över att enbart använda miljövänliga produkter som inte alstrar allergier för våra medarbetare och kunder.
  • Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och service. Alla förslag och synpunkter på hur vi kan bli bättre är hjärtligt välkomna.

Förtroende & Erfarenhet

Med lång erfarenhet och kompetens inom branschen är vi dedikerade att skapa ett förtroende med våra kunder genom att alltid leverera service och tjänster av högsta kvalitet.

Pålitlig och försäkrad

Som en pålitlig partner garanterar vi att våra tjänster utförs med högsta kvalitet och omsorg. Du kan vara trygg i att dina ägodelar är i säkra händer eftersom vi är helt försäkrade.

Fantastisk Service

Vi är fast beslutna att tillgodose våra kunders behov och förväntningar. Vår höga servicenivå och kvalitet på våra tjänster är vad som skiljer oss från resten.

Garanterad kundnöjdhet

Vårt mål är att alltid nå 100% kundnöjdhet. Genom att lyssna noga på våra kunders önskemål och anpassa oss efter deras specifika behov, garanterar vi alltid kundnöjdhet.

Kontakta Oss

Kontaktinformation

Vi är alltid glada att hjälpa till med eventuella frågor eller förfrågningar. Kontakta oss med en fråga eller för att få en kostnadsfri offert.

Växel: 010 185 00 25
E-post: info@samstad.se