Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Om Oss

Vi på Sam Städ & Flytt AB är ett ansvarfullt och serviceinriktat företag med lång erfarenhet och kompetens inom städ- och flyttbranschen. Låt oss ta hand om din städning och flytt så att du kan lägga fokus på att flytta till din nya bostad eller arbetsplats helt bekymmersfritt.

FlytttjänsterStädtjänster

Vi prioriterar dina behov

På Sam Städ & Flytt AB är vi medvetna om att varje kund är unik och har sina egna specifika krav och önskemål. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina individuella önskemål.

För att säkerställa att vårt team alltid levererar en exceptionell servicenivå, genomför vi regelbundna kvalitetskontroller på hur personalen utför sitt jobb.

Vi är fast övertygade om att nyckeln till kundnöjdhet ligger i att vår personal besitter hög moral och energi. Om du har några synpunkter eller någon feedback angående vårt arbete, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi är dedikerade till att göra rätt för dig.

På Sam Städ & Flytt AB är det du som kund som står i centrum, och du har full kontroll över hur vi utför vårt arbete. 

Vi bibehåller en hög servicenivå

På Sam Städ & Flytt AB är vi engagerade i att alltid leverera högkvalitativa tjänster. För att säkerställa detta lägger vi extra omsorg i rekryteringen och träningen av vår personal. Varje ny medarbetare genomgår en detaljerad och personlig introduktion till det specifika arbetsområdet, vilket ger dem trygghet och insikt i hur de bibehåller exceptionell standard.

Vi är medvetna om att förändringar kan skapa oro, därför utförs det första uppdraget alltid tillsammans med en erfaren kollega eller en arbetsledare. På detta sätt kan vi garantera att din upplevelse av vår service förblir positiv och påverkas inte av potentiella personalbyten. Vid en situation där en ny medarbetare tar sig an ditt hem, kontor eller trapphus kommer du alltid att få ett meddelande om det i god tid före besöket. På Sam Städ & Flytt AB har du som kund alltid vår fulla uppmärksamhet och omsorg.

  • Vi är ett städföretag som prioriterar kvalitet och service. Vi väljer våra medarbetare noggrant och med omtanke.
  • Vårt mål är att kontinuerligt utveckla vår verksamhet, inte bara när det gäller våra tjänster utan även genom att förbättra våra medarbetares kunskap och kompetens.
  • Vi är stolta över att enbart använda miljövänliga produkter som inte alstrar allergier för våra medarbetare och kunder.
  • Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och service. Alla förslag och synpunkter på hur vi kan bli bättre är hjärtligt välkomna.

Förtroende & Erfarenhet

Med lång erfarenhet och kompetens inom branschen är vi dedikerade att skapa ett förtroende med våra kunder genom att alltid leverera service och tjänster av högsta kvalitet.

Pålitlig och försäkrad

Som en pålitlig partner garanterar vi att våra tjänster utförs med högsta kvalitet och omsorg. Du kan vara trygg i att dina ägodelar är i säkra händer eftersom vi är helt försäkrade.

Fantastisk Service

Vi är fast beslutna att tillgodose våra kunders behov och förväntningar. Vår höga servicenivå och kvalitet på våra tjänster är vad som skiljer oss från resten.

Garanterad kundnöjdhet

Vårt mål är att alltid nå 100% kundnöjdhet. Genom att lyssna noga på våra kunders önskemål och anpassa oss efter deras specifika behov, garanterar vi alltid kundnöjdhet.

Kontakta Oss

Kontaktinformation

Vi är alltid glada att hjälpa till med eventuella frågor eller förfrågningar. Kontakta oss med en fråga eller för att få en kostnadsfri offert.

Växel: 010 185 00 25
E-post: info@samstad.se