Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Bohagsflytt

Bohagsflytt behöver inte vara en stor och stressig process. Sam Städ & Flytt erbjuder professionell hjälp med bohagsflytt för både privatpersoner och företag, du slipper oroa dig för detaljerna eftersom vi tar hand om allt från planering till packning, transport och uppackning.

 

Få en kostnadsfri offert
Planering

Vi börjar alltid med en grundlig planering av flytten och diskuterar dina önskemål och behov. Skapa en detaljerad flyttplan tillsammans med oss som säkerställer att allt går smidigt.

Låt oss sköta alla detaljer som krävs för att flytten ska gå så smidigt som möjligt, som att boka flyttbil och flyttförsäkring.

Transport

Transporten är det viktigaste steget i en bohagsflytt. Våra erfarna flyttfirmor har lång erfarenhet av både stora och små flyttar, vilket garanterar en säker och smidig flytt. Vi packar, lastar och lossar allt bohag på bilen på ett säkert sätt för att inget ska skadas under transporten. Vi håller noggrann uppsikt över era ägodelar under hela resan och ser till att transporten genomförs så snabbt och effektivt som möjligt.

Ni bestämmer

Det kan vara flera olika scenarier i en flytt. Ni kanske endast vill hyra in en bil med chaufför eftersom ni har vänner som hjälper till med flytten eller bara behöver hjälp av någon eller några av våra flyttkillar med att tömma er egen bil eller släpkärra.

På Sam Städ & Flytt ser vi inte problem utan lösningar för att kunna hjälpa er med alla era behov och önskemål.

Checklista inför flytt

  • Röj undan saker som du inte längre vill ha kvar. Sälj, magasinera eller låt oss ta hand om det.
  • Kontakta leverantörer av el, gas, vatten och avlopp, fjärrvärme samt sophämtning.
  • Flytta eller säg upp tidning, Internetabonnemang, hemförsäkring och telefon.
  • Läs av el och gasmätaren. både i den bostad du flyttar från och den du flyttar till.