Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Packning

Packning av dina ägodelar inför en flytt kan vara en tidsslukande och stressig uppgift. Det behöver inte vara det! Vi erbjuder professionell hjälp med packning för både privatpersoner och företag och ser till att allt packas in säkert och varsamt. Vi säkerställer att allt kommer fram i bra skick.

 

Få en kostnadsfri offert

Vi packar rätt och sparar dig tid

Packning är en viktig del av flytten där det handlar om att säkert och effektivt packa in alla föremål och material för transport till det nya stället. Det kan vara både svårt och tidskrävande att packa allt på egen hand, vilket också kan leda till skador eller förlust av värdefulla föremål. Därför erbjuder vi packning och ni bestämmer hur mycket vi ska göra och vid behov står vi även för uppackningen.

Det är en stor fördel att använda riktiga kartonger. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att allt når det nya stället i samma skick som det lämnade det gamla. Marknaden har många billiga alternativ men dessa är oftast tunna och av dålig kvalitet. Vårt rekommendation är alltid att köpa eller hyra kartonger av oss för att säkerställa rätt kvalitet.