Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Utlandsflytt

Vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och företag som ska flytta till eller från Sverige eller inom Europa. Vår långa erfarenhet och noga omsorg säkerställer att din flytt kommer att utföras på ett smidigt och säkert sätt, så att du kan fokusera på det viktigaste – att starta nästa kapitel i ditt liv.

Få en kostnadsfri offert

Enkel och smidig flytt med erfaren flyttfirma

Letar du efter en pålitlig och erfaren flyttfirma som kan hjälpa dig med hela eller delar av din flytt? Oavsett om du planerar att flytta till eller från Sverige eller om din flytt tar dig inom Europa, så har du kommit till rätt plats.

Vare sig du flyttar på grund av studier, arbete eller en dröm om ett nytt liv i soligare trakter, är det avgörande att anlita en pålitlig och erfaren flyttfirma. Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster som magasinering, packning och uppackning av dina ägodelar, samt pålitlig transport och frakt.

Priset för en internationell flytt varierar naturligtvis beroende på omfattningen av ditt bohag och avståndet som flytten omfattar. Därtill finns det andra faktorer som kan påverka kostnaden, inklusive val av transportmedel och eventuella extra tjänster som packning och magasinering.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att få professionell hjälp med din flytt utomlands. Vårt team är här för att besvara alla dina frågor och hjälpa dig att planera en problemfri och smidig övergång till din nya destination.

Vänta inte längre – skicka en offertförfrågan eller ring oss för att få skräddarsydda förslag och priser som passar just din internationella flytt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!