Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Fönsterputs

Fönsterputs är en viktig del av en grundlig städning. Fönstren är ofta den första saken som märks av när man besöker ett hem eller en kontorsmiljö, och smutsiga fönster kan ge ett dåligt intryck. Fönsterputs är också viktigt för att förhindra skador på fönstren och för att säkerställa att ljuset kan strömma in på ett optimalt sätt.

 

Få en kostnadsfri offert

Så fungerar vår fönsterputs

Våra erfarna och professionella personal putsar dina fönster rena tills de är fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla nödvändiga redskap och rengöringsmedel som behövs för att göra dina fönster skinande rena. Vi putsar naturligtvis dina fönster både invändigt och utvändigt.

 

Vår process

R

1.

Ange hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det är viktigt att du anger typen för att vi ska kunna ge dig ett passande pris. Fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.

R

2.

Därefter väljer du en lämplig tid. Du anger om du vill vara på plats och släppa in oss eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.

R

3.

Berätta för oss innan vi börjar putsa dina fönster om det finns några befintliga skador. Till exempel repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasig persienner.

R

4.

För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plockar bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.

R

5.

Du kan även ange om du vill ha fönsterkarmarna tvättade mot en tilläggskostnad.

Vi är måna över kundnöjdheten hos våra kunder och styr arbetet kring dina behov och önskemål. Med prioritering på kvalitet och service är vi alltid öppna för att göra det som känns bäst för dig och anpassar oss därefter. Har du särskilda förfrågningar vad gäller din fönsterputs så kontakta oss!