Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Din flyttfirma lokalt i Kalmar

Sam Städ & Flytt AB erbjuder flytthjälp till och från Kalmar med omnejd. Vi förstår vikten av smidighet och vårt mål är att bidra till en rolig och spännande nystart. 

 

Få en kostnadsfri offert
Ring: 010 185 00 25
Maila: info@samstad.se
Öppetider: Mån - Sön: 08:00 - 18:00

Är Sam städ & flytt rätt för dig?

Ansvar, förtroende och service

Vårt ultimata mål är att säkerställa att du alltid är 100% nöjd med våra tjänster. Vi värderar ansvar och förtroende med en snabb och smidig service som gör att du kan känna dig säker på att vi tar varje aspekt av din flytt på största allvar. Dina ägodelar behandlas med stor omtänksamhet och hänsyn vilket gör oss till din pålitliga partner genom hela processen. 

Vi är stolta över att ha nöjda kunder runt om i regionen, inte minst i Kalmar.

Professionell flytthjälp & packning

Ett stenkast från Kalmar hittar du en framgångsrik flyttfirma som erbjuder ett brett utbud tjänster fullt skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Ett framgångsrikt byta av bostad kräver noggrann planering, organisation och teknisk kompetens vilket innebär att våra tjänster sträcker sig långt bortom att bara transportera möbler och andra föremål. Oavsett om det gäller byte av kontor, transportering av ditt bohag eller om du helt enkelt vill ha hjälp med packningen så står vi till ditt förfogande.

Vi är en av Kalmars mest flexibla flyttfirmor och sätter alltid dig som kund i centrum. Vår service sträcker sig förutom runt om Kalmar också över hela Sverige, Norden och Europa, från en adress till en annan utan strul och annat krångel. 

Följande ingår i vår service:

  • Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.
  • Lastbilstransport från dörr till dörr.
  • Lån av flyttkartonger, speciallådor för kristallkronor samt garderobslådor för hängande kläder. Alla våra lådor levereras i god tid före planerat transportdatum och hämtas när dem är tomma. 
  • Lättare nedmontering av möbler, inredning, lampor och andra lösa föremål.
  • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
  • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan boyta.*

Utöver vår flexibla service, från dörr till dörr så erbjuder vi även packhjälp av våra experter på organisering och packning. Vidare besitter vi ett lager med hållbara kartonger i olika storlekar, både till uthyrning och försäljning. 

Kontakta oss idag, vi tar hand om allt så att du kan njuta av en smidig och bekymmersfri boendeförändring.

*När du väljer att boka flytthjälp utan packning ansvarar du själv att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen.

 

Kontakta Oss

7 + 10 =

R

Överlägsen kunskap & kompetens

R

Endast miljövänliga rengöringsprodukter

R

Lägst priser på marknaden