Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Flytt- & packtjänster - Din lokala flyttexpert i Kalmar

Sam städ erbjuder flytthjälp i Kalmar, Nybro och på Öland med omnejd och är skräddarsydd för att bidra till att din flytt blir en rolig och entusiastisk upplevelse.   

 

Få en kostnadsfri offert
Ring: 010 185 00 25
Maila: info@samstad.se
Öppetider: Mån - Sön: 08:00 - 18:00

Är Sam städ & flytt rätt för dig?

Ansvar, förtroende och service

Vårt ultimata mål är att säkerställa att du alltid är 100% nöjd med våra tjänster. Vi värderar ansvar och förtroende med en snabb och smidig service som gör att du kan känna dig säker på att vi tar varje aspekt av din flytt på största allvar. Dina ägodelar behandlas med stor omtänksamhet och hänsyn vilket gör oss till din pålitliga partner genom hela flyttprocessen. 

Vi är stolta över att ha nöjda kunder runt om i regionen, inte minst Kalmar, Öland, Nybro och Emmaboda.

Professionell flytthjälp & packning

Ett stenkast från Kalmar hittar du en framgångsrik flyttfirma som erbjuder ett brett utbud tjänster fullt skräddarsydda efter dina behov och önskemål. En framgångsrik flytt kräver noggrann planering, organisation och teknisk kompetens vilket innebär att vår flytthjälp sträcker sig långt bortom att bara flytt möbler och andra föremål. Oavsett om det gäller en kontorsflytt, bohagsflytt eller om du helt enkelt vill ha hjälp med packningen så står vi till ditt förfogande.

Vi är en av Kalmars mest flexibla flyttfirmor och sätter alltid dig som kund i centrum. Förutom flytt inom Kalmar så hjälper vi dig flytta över hela Sverige, Norden och Europa, från en adress till en annan utan strul och annat krångel. 

Följande ingår i vår flyttservice:

  • Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.
  • Lastbilstransport från dörr till dörr.
  • Lån av flyttlådor, speciallådor för kristallkronor samt garderobslådor för hängande kläder. Alla våra lådor levereras i god tid före ditt flyttdatum och hämtas när dem är tomma. 
  • Lättare nedmontering av möbler, inredning, lampor och andra lösa föremål.
  • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
  • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan boyta.*

Utöver vår flexibla flyttservice, från dörr till dörr så erbjuder vi även packhjälp av våra experter på organisering och packning. Vidare besitter vi ett lager med hållbara flyttkartongen i olika storlekar, både till uthyrning och försäljning. 

Kontakta oss idag för att boka din flytthjälp, vi tar hand om allt så att du kan njuta av en smidig och bekymmersfri flyttupplevelse.

*När du väljer att boka flytthjälp utan packning ansvarar du själv att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

 

Kontakta Oss

8 + 10 =

R

Överlägsen kunskap & kompetens

R

Endast miljövänliga rengöringsprodukter

R

Lägst priser på marknaden