Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Din lokala städfirma i Kalmar

Sam Städ & Flytt AB kombinerar lokal kännedom med pålitlig expertis och vi har byggt upp ett rykte om att vara både pålitliga och effektiva med en personal som alltid sätter kundens behov i första rummet. 

Begär kostnadsfri offert
Ring: 010 185 00 25
Maila: info@samstad.se
Öppetider: Mån - Sön: 08:00 - 18:00

Anlita en städfirma för professionell städning

Ansvar, förtroende och service

Vi är inte bara en del av gemenskapen i Kalmar, vi är dedikerade till att göra en verklig skillnad i varje hem och företag vi städar. Med en förståelse för att livet kan vara oförutsigbart, strävar vi efter att vara flexibla. Vårt team består av erfarna och pålitliga proffs som med sin lokala förankring gör sig unikt lämpade för att anpassa sig efter dina specifika behov och tidsschema. 

Att välja rätt städfirma underlättar din vardag, det frigör inte bara värdefull tid som du kan spendera på det du älskar, men det säkerställer också att ditt utrymme alltid är rent och välkomnande. Vårt mål är att allt leverera en hög service, vilket också innebär att vi alltid informerar i förväg ifall en ny kollega kommer att ta hand om ditt hem, kontor eller trapphus samt utför regelbundna kontroller på väl utfört arbete. Har du några synpunkter på ett uppdrag vi utfört, kontakta oss gärna så snart som möjligt efter ditt bokade tillfälle och gott om tid inför nästa om du önskar göra några justeringar.

Hos oss är du som kund i fokus, du bestämmer helt hur vi arbetar och vi ansvarar för att du ska bli 100% nöjd.

 

Våra städtjänster passar alla behov

Sam Städ & Flytt AB tar sig an utmaningar stora som små, alltid med miljön i åtanke. Vårt miljövänliga arbetssätt säkerställer att vi inte bara rengör ditt utrymme utan också skyddar vår planet och vårt erfarna team i Kalmar är specialiserade på en mängd olika tjänster. Vår omfattande utbud sträcker sig från städning vid flytt och dödsbo till underhållning av kontor, rengöring efter byggprojekt och fönsterputsning.

När du bokar en av våra medarbetare inkluderar vi följande:

  • Grundlig rengöring med miljövänliga produkter
  • Professionell utrustning och erfarenhet
  • Personlig service och anpassade lösningar
  • Punktlig och pålitlig leverans

Kontakta oss idag för att boka en dag som passar er. Vi är tillgängliga i Kalmar med omnejd.
Med oss kan du lita på att ditt hem eller arbetsplats är i trygga händer och blir skinande ren. 

Kontakta Oss

10 + 11 =

R

Överlägsen kunskap & kompetens

R

Endast miljövänliga rengöringsprodukter

R

Lägst priser på marknaden