Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Utlandsflytt

Vi erbjuder professionella tjänster för både privatpersoner och företag som ska flytta till eller från Sverige eller inom Europa. Med vår erfarenhet och omsorg kan du vara säker på att din flytt kommer att utföras på ett smidigt och säkert sätt, så att du kan fokusera på det viktigaste – att starta nästa kapitel i ditt liv.

Få en kostnadsfri offert

Lämna din utlandsflytt i trygga händer – Enkel och smidig flytt utomlands”

Ska du flytta till eller från Sverige eller inom Europa? Letar du efter en pålitlig och erfaren flyttfirma som kan hjälpa dig med hela eller delar av din flytt? Då har du kommit helt rätt!

Oavsett om du ska flytta på grund av studier, jobb eller kanske bara för att flytta till varmare breddgrader när pensionen är här, så kan det vara bra att anlita en professionell flyttfirma. Vi erbjuder tjänster som magasinering, packning och uppackning av dina ägodelar, samt transport och frakt.

Priset för en utlandsflytt varierar naturligtvis beroende på hur mycket du vill flytta och hur långt flytten går. Men det finns också andra faktorer som kan påverka priset, såsom valet av transportmedel och tjänster som packning och magasinering.

Kontakta oss redan idag för att få hjälp med din flytt. Vi är här för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att planera en smidig och stressfri flytt. Vänta inte längre, skicka en offertförfrågan eller ring oss för att få ett förslag på upplägg och pris för just din flytt. Vi ser fram emot att höra från dig!