Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Packning

Packning av dina ägodelar inför en flytt kan vara en tidsslukande och stressig uppgift, men det behöver inte vara det. Vi erbjuder professionell hjälp med packning för både privatpersoner och företag. Vi ser till att allt packas in säkert och varsamt, så att du kan vara säker på att allt kommer fram i en bra skick.

 

Boka nu

Vi packar rätt och sparar dig tid

Packning är en viktig del av en flytt. Det handlar om att säkert och effektivt packa in alla föremål och material för transport till det nya stället. Det kan vara svårt och tidskrävande att packa allt på egen hand, och det kan även leda till skador eller förlust av värdefulla föremål.

Vi erbjuder packning där ni bestämmer hur mycket vi ska göra. Ni kan beställa packning av hela hemmet eller bara delar av det. Vi erbjuder även uppackning om ni skulle behöva det.

Det är till en stor fördel att man använder riktiga kartonger. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att allt kommer fram till det nya stället i samma skick som det lämnade det gamla. Det finns många billiga alternativ på marknaden och dessa rekommenderar vi inte att man använder, de är tunna och av dålig kvalitet. Vi rekommenderar alltid att man köper eller hyr kartonger av oss så att ni får rätt kvalitet.