Ring för en kostnadsfri offert! 073-683 53 82 info@samstad.se

Bohagsflytt

Bohagsflytt är en stor och ibland stressig process, men det behöver inte vara det. Sam Städ & Flytt erbjuder professionell hjälp med bohagsflytt för både privatpersoner och företag. Vi tar hand om allt från planering till packning, transport och uppackning, så att du slipper oroa dig för detaljerna.

 

Boka nu
Planering

Vi börjar alltid med en grundlig planering av flytten. Vi diskuterar dina önskemål och behov, och tillsammans skapar vi en detaljerad flyttplan som säkerställer att allt går smidigt.

Vi tar också hand om alla detaljer som krävs för att flytten ska gå så smidigt som möjligt, som att boka flyttbil och flyttförsäkring.

Transport
Transporten är det viktigaste steget i en bohagsflytt. Våra erfarna flyttfirmor har lång erfarenhet av både stora och små flyttar och garanterar en säker och smidig flytt. Vi ser till att allt packas in och lastas på bilen på ett säkert sätt, så att inget skadas under transporten.
Du bestämmer

Det kan vara flera olika scenarier i en flytt. Ni kanske har vänner som hjälper er med flytten och endast vill hyra in en bil med chaufför.

Ni kanske bara behöver ett par av våra flyttkillar som kan hjälpa er tömma er egen bil eller släpkärra.

Det är helt upp till era önskemål och begär. Vi på Sam Städ & Flytt ser inte problem utan lösningar för att kunna hjälpa er få en så smidig flytt som möjligt.

Checklista inför flytt

  • Röj undan saker som du inte längre vill ha kvar. Sälj, magasinera eller låt oss ta hand om det.
  • Kontakta leverantörer av el, gas, vatten och avlopp, fjärrvärme samt sophämtning.
  • Flytta eller säg upp tidning, Internetabonnemang, hemförsäkring och telefon.
  • Läs av el och gasmätaren. både i den bostad du flyttar från och den du flyttar till.